Zorg in het Kwadraat

Direct contact via 0416 - 312 450 of 0162 - 764 001
Kraamzorg van Zorg2 

Partus-assistentie

De verloskundige zal tijdens de bevalling bepalen wanneer de kraamzorg gebeld wordt. De kraamverzorgster is dan meestal na een half uur aanwezig.

Wat doet de kraamverzorgende?
Zij legt voor de bevalling de benodigde spullen klaar; 2 kruikjes (om de doeken en de babykleertjes kleertjes te verwarmen). En een aankleedkussen met vaseline, thermometer en gaasjes. En maakt het wiegje in orde.

Ook streeft de kraamverzorgende ernaar om de baby binnen 1 uur na de bevalling aan de borst te laten drinken. Nadat de verloskundige moeder en kind heeft gecontroleerd zal de kraamverzorgende de baby temperaturen en aankleden. Zij geeft de moeder wat te eten en helpt de vrouw met douchen of wassen. Ook wordt het bed van de kraamvrouw lekker verschoond.

Na de bevalling zal de kraamverzorgende ongeveer 2 uur blijven, afhankelijk van het moment van de dag. Overdag blijft ze vaak een hele dag. 's-Avonds of 's-nachts zo lang nodig is. Zij doet dan controles bij moeder en kind en geeft uitleg en instructie over de verzorging van moeder en kind.Waarmee kunnen wij u helpen?
 
- Corona-informatie

- Partus-assistentie
- Kraambed
- Couveuse nazorg
- Voorlichting & instructie
- Natuurlijke Kraamzorg

- Direct kraamzorg aanvragen


Brochure downloaden
 
Brochure downloaden


ISO gecertificeerd, Erkend leerbedrijf kraamzorg, aangesloten bij BO Geboortezorg

Thuiszorg van Zorg2