Deze pagina geeft u een overzicht van de kraamzorg diensten van Zorg in het kwadraat in . Zorg2 is gevestigd te sprang-capelle, gemeente waalwijk, maar levert kraamzorg in regio brabant en dus ook . Uw kraambed in is bij ons in goede handen. Onze kraamverzorgsters in hebben ruime ervaring en zijn in loondienst bij zorg in het kwadraat. Zorg2 heeft zorgovereenkomsten met diverse zorg verzekeraars m.b.t. kraamzorg in .

Corona-virus
Wij informeren u graag hoe wij omgaan met het corona-virus (COVID-19).
Klik op onderstaande button voor meer informatie

Kraamzorg van Zorg2


Bent u in verwachting? Gefeliciteerd!
De kraamperiode is een gelukkige periode waar u goed op terug moet kunnen kijken. Bij Zorg 2 kunt u terecht voor volledige kraamzorg oftewel hele dagen!

Met alle ziektekostenverzekeringen heeft Zorg in het kwadraat een overeenkomst m.b.t. kraamzorg

Aantal uren kraamzorg
Bij Zorg 2 kunt u terecht voor een onbeperkt aantal kraamuren. Geheel naar uw wensen heeft u de mogelijkheid kraamzorg in te plannen. Wanneer u bijvoorbeeld 10 dagen kraamzorg wenst van 8 uur per dag, is dit geen enkel probleem.

Intake
Voorafgaand aan de kraamtijd maken wij graag kennis met u. Bij dit gesprek kijken wij naar uw thuissituatie en uw wensen, zodat wij de medewerker die het beste bij u past voor u kunnen inzetten wanneer de bijzondere periode is aangebroken.

Klik hier om direct kraamzorg aan te vragen.


Regio's